Subsidiescan

Snel en gemakkelijk naar uw subsidieoverzicht?

Veel ondernemers lopen geld mis zonder het te weten. Zo kunt u soms subsidie of belastingvoordeel krijgen voor personeel, een nieuwe bedrijfsauto, voor haalbaarheidsonderzoeken of scholing van medewerkers. 

Subsidiescan is een handige online applicatie waarmee u snel uw kansen op subsidie kunt berekenen. Aan de hand van een online vragenlijst over uw organisatie stelt ons systeem een rapport op met de voor u beschikbare subsidies en regelingen, gerangschikt op volgorde van lokaal naar Europees. Het systeem van Subsidiescan bevat meer dan vijfduizend subsidies op lokaal, regionaal, nationaal en Europees niveau.

Tip: Als u bij het invullen van de scan uw KvK-nummer bij de hand hebt, hoeft u minder gegevens handmatig in te vullen. 

Subsidie aanvragen is vaak tijdrovend en omslachtig. U kunt het zelf doen, maar u kunt het ook uitbesteden, aan ons of een subsidiebureau. Graag brengen we u in contact met een bureau dat gespecialiseerd is in uw aanvraag.

Tip: Mocht de aanvraag door het bureau onverhoopt op niets uitlopen, dan betaalt u daar ook niet voor: alle subsidiebureaus waarmee wij samenwerken, werken op basis van no cure no pay.

U kunt de subsidiescan zelf uitvoeren of samen met Ketelaar Klip. Wie weet kunt u een flinke duit besparen!

Naar subsidiescan