Bent u op zoek naar een betrokken partner voor uw salarisadministratie? U kunt kostbare tijd besparen door uw loonadministratie uit te besteden aan Ketelaar Klip.

Loonadministratie uitbesteden

Wij beschikken over meer dan 65 jaar ervaring in ons vakgebied. Zo hebben wij veel kennis omtrent de ingewikkelde regelgeving rond CAO’s. Onze experts staan klaar voor MKB-ondernemers in de gehele regio. We nodigen u uit om eens langs te komen in één van onze kantoren in Groningen of Stadskanaal. Wij praten u graag bij over alle mogelijkheden voor het laten uitbesteden van uw loonadministratie in een gratis spreekuur.

Voordelen loonadministratie uitbesteden

Ketelaar Klip is dé specialist op het gebied van salarisadministratie. Wij bieden u veel voordelen voor het laten uitbesteden van uw loonadministratie. Zo bieden wij u de mogelijkheid om 24/7 uw administratie in te zien en aan te passen. Alle personeelsgegevens worden opgeslagen in een online portal. Hierin kunt u onder andere verzuim- en verlofregistraties bijhouden en wijzigingen doorvoeren. Ketelaar-Klip verricht de loonaangiftes voor u. Profiteer vandaag nog van de voordelen door uw loonadministratie te laten uitbesteden!

Loonadministratie uitbesteden bij Ketelaar Klip

Ook als u zoekt naar flexibiliteit is Ketelaar Klip hét aangewezen adres. Als u kiest om uw loonadministratie te laten uitbesteden bij Ketelaar Klip heeft u diverse mogelijkheden. De kosten van salarisadministratie zijn ook afhankelijk van de dienstverlening die u kiest. Zo kunt u uw salarisverwerking geheel of gedeeltelijk door ons laten verzorgen. Heeft u nog vragen over het laten uitbesteden van uw loonadministratie bij Ketelaar Klip? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers vertellen u graag over alle mogelijkheden!