Regel uw salarisadministratie zo efficiënt mogelijk met Ketelaar Klip! Wij verrichten uw loonadministratie zodat u tijd overhoudt voor uw bedrijfsvoering.

Loonadministratie

Om uw wensen en behoeften goed in kaart te brengen nodigen wij u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op basis van het gesprek vormen onze experts een plan op maat. Ketelaar Klip staat klaar voor alle MKB-ondernemers. Wij verrichten namelijk loonadministratie voor elke CAO en bedrijfstak. Onze experts weten welke wet- en regelgeving zij moeten toepassen.

Loonadministratie uitbesteden of zelf doen

In Ketelaar Klip vindt u een flexibele partner voor uw salarisadministratie. Bij ons kunt u uw loonadministratie uitbesteden of zelf doen. Het uitbesteden van uw loonverwerking biedt vele voordelen. Zo bieden wij u een online portal waarin u live met ons kunt meekijken tijdens het verwerken van gegevens. Daarnaast kunt u ook zelf gegevens aanpassen of toevoegen in het systeem. Zo kunt u digitale personeelsdossiers bijhouden waarin u dingen als verzuim en verlof bijhoudt. Als ondernemer kunt u uw loonadministratie uitbesteden of deels zelf doen. Wat u ook kiest, onze experts staan altijd voor u klaar!

Tarieven loonadministratie

Bent u benieuwd naar de kosten van salarisadministratie? De tarieven voor loonadministratie zijn afhankelijk van het aantal loonstrookjes dat verwerkt moeten worden. Naarmate het aantal loonstrookjes die wij verwerken oploopt daalt het tarief. Om de loonstrookjes te kunnen opmaken hoeft u enkel de gegevens van uw werknemers aan te leveren. De experts van Ketelaar Klip verzorgen de rest. Bent u benieuwd naar onze tarieven voor loonadministratie? Neem dan gerust contact met ons op!

Loonadministratie bij Ketelaar Klip: 65 jaar ervaring

Met ons als partner kunt u rekenen op een correcte salarisverwerking. Ketelaar Klip heeft al 65 jaar ervaring op het gebied van loonadministratie. Bij ons vindt u gedreven en ervaren experts die u graag volledig ontzorgen. Al direct na het gratis spreekuur kunnen wij aan de slag! Heeft u nog vragen over het uitbesteden van uw loonadministratie bij Ketelaar Klip? Dan adviseren wij u om contact op te nemen één van onze deskundige medewerkers. Ons team helpt u graag verder!