Als u veel werknemers in dienst heeft kunnen de administratieve taken rondom salarisverwerken veel tijd in beslag nemen. De kosten van salarisadministratie uitbesteden aan Ketelaar-Klip zijn afhankelijk van de dienstverlening die u afneemt.

Kosten salarisadministratie

Onze tarieven worden lager naarmate het aantal loonstroken die wij moeten verwerken toeneemt. Voor de kosten die u aan salarisadministratie kwijt bent nemen wij u verschillende administratieve werkzaamheden uit handen. Zo houdt u meer tijd over voor uw bedrijfsvoering!

Kosten salarisadministratie uitbesteden

Bent u op zoek naar een betrokken partner voor het verwerken van salarissen? Dan bent u bij Ketelaar Klip aan het juiste adres. De kosten van salarisadministratie uitbesteden zijn afhankelijk van het aantal loonstrookjes dat verwerkt moet worden. Ook heeft u bij ons de keuze om uw loonverwerking gedeeltelijk zelf te doen. Dit kan eenvoudig door ons online portal. Hierin kunt u eenvoudig uw personeelsgegevens inzien en aanpassen. Heeft u vragen over de kosten van salarisadministratie uitbesteden? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Kosten salarisadministratie per medewerker

Beschikt u over veel personeel? De kosten voor salarisadministratie per medewerker worden voordeliger naarmate het aantal werknemers stijgt. Heeft u nog vragen over de kosten van salarisadministratie per medewerker? Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar! Daarnaast bent u van harte welkom in ons kantoor te Groningen of Stadskanaal. In ons gratis spreekuur kunnen wij de mogelijkheden met u doorspreken. Ook kunt u een demonstratie van ons online portal krijgen.