Ontbreekt het u aan tijd of kennis om uw salarisadministratie te onderhouden? Ketelaar-Klip Accountants & Belastingadviseurs is hét specialistische administratiekantoor in Groningen die u dienstverlening op maat biedt!

Administratiekantoor Groningen

Wij beschikken over meer dan 65 jaar aan ervaring op het gebied van loonverwerking. Zo hebben wij vergaande kennis omtrent de complexe regelgeving rond CAO’s. Ons administratiekantoor in Groningen of Stadskanaal kan u werkzaamheden als het opstellen van loonaangiftes en loonstrookjes uit handen nemen.

Administratiekantoor Ketelaar Klip in Groningen

Profiteer van de vele voordelen van uitbesteding van uw loonadministratie. Ketelaar Klip heeft een administratiekantoor in zowel Groningen als Stadskanaal. Daar staan wij klaar voor MKB-ondernemers in de gehele regio. Wij zijn de accountant in Groninge en de accountant in Stadskanaal. Wij kunnen voor u digitale personeelsdossiers bijhouden. Hierin registreren wij verlof, verzuim en andere belangrijke gegevens. Al deze zaken zijn voor u toegankelijk in ons online portal. Hierdoor kunt u uw salarisadministratie 24/7 inzien. Kom langs bij het administratiekantoor van Ketelaar Klip in Groningen of Stadskanaal voor een gratis spreekuur waar u een demonstratie van het portal krijgt!

Administratiekantoor provincie Groningen

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in de provincie Groningen voor het uitbesteden van uw salarisadministratie? In Ketelaar Klip Accountants & Belastingadviseurs vindt u een partner die betrokken, betrouwbaar en compleet is. De kosten van salarisadministratie zijn afhankelijk van de dienst die u afneemt. Zo kunt u salarisverwerking geheel uitbesteden aan ons administratiekantoor in Groningen of Stadskanaal. In dit geval levert u de gegevens van uw werknemers aan en verzorgen wij uw administratie. U kunt ook kiezen om slechts gebruik te maken van ons online portal. Wij leveren u de faciliteiten en u voert zelf uw gegevens in.