Ketelaar-Klip: pro-actief full service!


Ketelaar-Klip: pro-actief full service!


Ketelaar-Klip: pro-actief full service!


Ketelaar-Klip: pro-actief full service!


Ketelaar-Klip: pro-actief full service!


Ketelaar-Klip: pro-actief full service!

 


 
Ketelaar-Klip Accountants icon-geld-belastingen

Accountants

Belastingen

icon-administratie-ordners icon-bedrijfsadvies-man-persoon

Administratie

Bedrijfsadvies

 


Gratis spreekuur!

Ketelaar-Klip Accountants & Belastingadviseurs en Klip Accountants & Belastingadviseurs houden op haar vestigingen in Stadskanaal en Groningen een gratis toegankelijk spreekuur voor ondernemers en starters. Tijdens dit spreekuur krijgt u antwoord op uw vragen op administratief, fiscaal en bedrijfseconomisch gebied. Ook de keuze van de rechtsvorm kan hierbij aan bod komen. U hoort hoe in het algemeen de wettelijke regels in elkaar steken en, afhankelijk van uw informatie, een globale indicatie van uw kwestie. Ook een quick scan van uw financiële en fiscale positie kan worden uitgevoerd. Voor een gedetailleerd advies op maat kan op basis van uw informatie een indicatie van onze werkzaamheden en eventuele tarieven worden gegeven.

Lees meer…


 

ZZP-ers: waar gaat het mis?

Uit: Flitsen november 2016

De nieuwe regels voor zzp-ers geven met name onrust rond opdrachtgevers en zzp-ers die al jaren met een VAR werkten, waarbij eigenlijk volgens de regels gewoon sprake was en is van een dienstverband. Soms werd de VAR bewust gebruikt voor concurrentieverstoring waarbij lagere prijzen werden gerekend dan een concurrent met werknemers.

Lees meer…

Aanpassing pensioen bij de eigen BV

De Staatssecretaris spreekt in een brief aan de Tweede Kamer een duidelijke voorkeur uit voor afschaffing van het pensioen in eigen beheer. Hij geeft eerst aan waarom dat pensioen nu toch al niet zo aantrekkelijk meer is. Vervolgens benoemt hij de voordelen van een wereld zonder pensioen in eigen beheer. Denk aan de extra vrijheid rond dividendbeleid. Dan gaat hij in op de wijze van afschaffing.

Lees meer…

 


Maak kennis met Ketelaar-Klip en ontdek onze pro-actieve werkwijze!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)
[

Uw bericht

Ja, ik wil graag meer weten over de pro-actieve werkwijze van Ketelaar-Klip en maak een geheel vrijblijvende afspraak: