Ketelaar-Klip: pro-actief full service!


Ketelaar-Klip: pro-actief full service!


Ketelaar-Klip: pro-actief full service!


Ketelaar-Klip: pro-actief full service!


Ketelaar-Klip: pro-actief full service!


Ketelaar-Klip: pro-actief full service!

 


 
Ketelaar-Klip Accountants icon-geld-belastingen

Accountants

Belastingen

icon-administratie-ordners icon-bedrijfsadvies-man-persoon

Administratie

Bedrijfsadvies


Promotiedagen 2016

Net als vorig jaar staat Ketelaar-Klip weer voor u klaar met onze financiële huisarts op de Noordelijke Promotiedagen in het Martini Plaza in Groningen. Op deze dagen (8 en 9 november) kunt u ons weer vinden met een stand op het plein van Stadskanaal. Op de beurs kunnen wij u vertellen wat het moderne salarisverwerkingspakket voor u en uw personeel kan betekenen. Heeft u hierover vragen dan kunnen wij u er daar meer over vertellen. Klik hieronder voor een toegangskaart, vul uw gegevens in en u ontvangt de kaart digitaal in uw postvak.

toegangskaart

Gratis spreekuur!

Ketelaar-Klip Accountants & Belastingadviseurs en Klip Accountants & Belastingadviseurs houden op haar vestigingen in Stadskanaal en Groningen een gratis toegankelijk spreekuur voor ondernemers en starters. Tijdens dit spreekuur krijgt u antwoord op uw vragen op administratief, fiscaal en bedrijfseconomisch gebied. Ook de keuze van de rechtsvorm kan hierbij aan bod komen. U hoort hoe in het algemeen de wettelijke regels in elkaar steken en, afhankelijk van uw informatie, een globale indicatie van uw kwestie. Ook een quick scan van uw financiële en fiscale positie kan worden uitgevoerd. Voor een gedetailleerd advies op maat kan op basis van uw informatie een indicatie van onze werkzaamheden en eventuele tarieven worden gegeven.

Lees meer…


 

Aanpassing pensioen bij de eigen BV

De Staatssecretaris spreekt in een brief aan de Tweede Kamer een duidelijke voorkeur uit voor afschaffing van het pensioen in eigen beheer. Hij geeft eerst aan waarom dat pensioen nu toch al niet zo aantrekkelijk meer is. Vervolgens benoemt hij de voordelen van een wereld zonder pensioen in eigen beheer. Denk aan de extra vrijheid rond dividendbeleid. Dan gaat hij in op de wijze van afschaffing.

Lees meer…

Ontslagaanzegging via Whatsapp

Met in deze flitsen de volgende onderwerpen: Ontslagaanzegging via Whatsapp. WOZ-waarde of verkoopprijs? Fiscale tipgever mag anoniem blijven. Mededelingsplicht recht op transitievergoeding. Voorkom belastingrente voor uw BV
Alle kassagegevens zeven jaar bewaren? Nieuwe werknemer met pensioen. Plan van aanpak afschaffing VAR. Aanpassing pensioen bij de eigen BV

Lees meer…

 


Maak kennis met Ketelaar-Klip en ontdek onze pro-actieve werkwijze!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)
[

Uw bericht

Ja, ik wil graag meer weten over de pro-actieve werkwijze van Ketelaar-Klip en maak een geheel vrijblijvende afspraak: